Koopwoningen Amsterdam

Welk huis wordt jouw nieuwe thuis?

Raak je het spoor bijster tussen het aanbod van koopwoningen in Amsterdam? Weet je niet wat nu echt hét huis voor jou is? Wat een goed bod is? En of dat ene huis wel echt zo’n verstandige aankoop is of dat er misschien wat verborgen gebreken zijn? Dan kun jij een aankoopmakelaar goed gebruiken. En het liefst een die de weg in de Amsterdamse huizenmarkt op haar duimpje kent… Zullen we even kennismaken?

Ademhalen in de oververhitte huizenmarkt

Aan koopwoningen geen gebrek in onze mooie hoofdstad. Maar aan kopers evenmin. En dat leidt tot de bekende oververhitte huizenmarkt van dit moment. In zo’n situatie is het lastig te bepalen welke koopwoning in Amsterdam nu echt goed is voor jouw situatie. Je hebt immers vaak weinig tijd om te beslissen, en bij gebrek aan kennis ook vaak geen idee waar je op moet letten. Een goede aankoopmakelaar weet dat wel, en regelt als het even kan ook nog wat extra tijd voor je zodat je even adem kunt halen voordat je moet besluiten. Zo’n makelaar ben ik, Marthe Beusekamp.

Weten welke koopwoningen op de markt komen

Voor mijn klanten zoek ik de huizen die passen bij hun wensenlijst en bij de financiële mogelijkheden. Ik weet vaak al welke koopwoningen op de markt komen voordat ze op de markt zijn. Dat geeft al wat rust, want je hoeft niet meteen met alle andere zoekers te concurreren. Daarnaast heb ik ook een goed netwerk dat mij vertrouwt. Andere makelaars weten dat ik eerlijk en serieus ben. Dat maakt het onderhandelen over de termijn waarop besloten moet worden, net even wat makkelijker dan als je dat zelf doet.

Snel regelen

Verder weet ik de weg, werk ik snel en weet ik wat je kunt verwachten bij woningen in bepaalde wijken. Zo kan ik in korte tijd de benodigde papieren en onderzoeken doornemen en regelen zodat je weet wat je met de aankoop van die woning die jij op het oog hebt, kunt verwachten. En vooral, wat een goed bod is.

Met welk bod overbied je?

Overbieden is het nieuwe onderhandelen, zeker in Amsterdam. Heb jij een koopwoning op het oog en blijkt uit het onderzoek dat het ook de moeite waard is, dan is de vraag welk bod je doet. Of eigenlijk, hoeveel meer je biedt dan de vraagprijs. Zonder ervaring is het lastig om te weten wat goed is; wanneer bied je genoeg en niet veel te veel? Het (over)bieden is spannend, zelfs met een ervaren aankoopmakelaar naast je. Maar dan weet je in ieder geval wel dat het bod goed onderbouwd is, en dat geeft veel vertrouwen.

Op naar jouw koopwoning in Amsterdam!

Wil jij ook profiteren van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar tijdens je zoektocht naar een koopwoning in Amsterdam? Laten we dan kennismaken. Ik sta voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. En spreekt dat je aan, dan ga ik voor je aan de slag. Op zoek naar jouw woning in Amsterdam!

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.