Over Marthe

Amsterdamse aankoopmakelaar in Amsterdam

Een Amsterdamse die de stad door-en-door kent, dat ben ik. Marthe Beusekamp, jouw aankoopmakelaar. Geboren en getogen in de stad werk ik hier nu dagelijks met veel plezier. Want hoe mooi is het om mijn stad te delen met anderen die hier ook graag willen wonen? Precies, dat is wat ik doe. En ik laat je graag kennismaken met Amsterdam en de beste plekken om daar te wonen.

Geboren en getogen

Geboren in het Prinsengrachtziekenhuis en getogen in de Roelof Hartstraat ben ik een echte Amsterdamse. Ik heb met veel plezier acht jaar in Duitsland gewoond, maar ben daarna toch weer teruggekeerd naar Amsterdam. Daar woon ik nu in de Pijp met mijn vrouw en dochters.

Fietsend door de stad

De stad doorkruis ik het liefst op de snelste manieren: hardlopend of op de fiets. Hardlopen in m’n vrije tijd maar tijdens het werk pak ik altijd de fiets. De regio waarin ik werk is dan ook ‘beperkt’ tot Groot-Amsterdam. Maar dat is ook meteen de mooiste plek van het land om te wonen, ideaal toch?!

Op mij kun je rekenen

Ik ben een erg goede drummer, maar belangrijker is dat ik ook een respectvol, toegewijde aankoopmakelaar ben. Iemand met een groot, betrouwbaar netwerk in de stad dat ik door de jaren heen heb opgebouwd door hoe ik werk en door wie ik ben. Bij mij kies je niet voor een snelle makelaar in een duur pak of met een flitsende scooter. Met mij heb je een eerlijke, persoonlijke en ervaren aankoopmakelaar. Ik wil jou helpen bij een proces dat voor velen megaspannend is. Ik zet alles op alles om je te helpen zodat je ondanks die spanning, toch bewust een keuze durft te maken. Je kunt op mij rekenen.

Ook voor jou?

In welke prijsklasse of in welke buurt je ook jouw nieuwe huis zoekt, als je straks in Amsterdam wilt wonen kun je mij als jouw aankoopmakelaar inschakelen. Ik begeleid je bij het intensieve proces dat de aankoop van een nieuwe woning is. Van de eerste oriëntatie tot en met de inspectie en overdracht. Wil jij dat ook? Stuur me dan een bericht en ik neem snel contact met je op. Dan bespreken we of ik jou ook kan begeleiden bij de aankoop van jouw huis of appartement in Amsterdam.