Aankoopmakelaar Amsterdam

Met vertrouwen je huis kopen

De Amsterdamse woningmarkt is een verhaal apart. Maar ik ken dat verhaal door en door. Ik ben Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam en ik help je graag bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Je huis kopen met vertrouwen

In de oververhitte huizenmarkt is het lastig om te weten wat een goede aankoop is. Welke keus maak je, wat is goed voor je financiën, jouw plannen en je wensen? Iemand die dan naast je staat en je helpt met al haar ervaring en uitgebreide netwerk, is dan precies wat je nodig hebt. Een aankoopmakelaar met een netwerk en ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt en die snel en grondig te werk gaat. Die aankoopmakelaar vind je bij Marthe Real Estate. Met mij als jouw makelaar zet je straks met vertrouwen je handtekening onder het koopcontract!

Kopen met kennis

Een huis of appartement kopen in Amsterdam vraagt veel inzicht, kennis en ervaring. Zo heb je een kennersoog nodig om de documentatie van een Amsterdamse woning te doorgronden. Door mijn jarenlange ervaring heb ik die kennis en weet wat de sterke en zwakke punten zijn, met welke historie je rekening kunt houden en wat je van een woning mag verwachten tegen welke prijs. Met bijna twintig jaar ervaring als Amsterdamse makelaar ken ik bovendien elke buurt, iedere bouwperiode en ben bekend met de wet- en regelgeving door de jaren heen. Wat jouw voordeel hiervan is? Je koopt zo jouw woning in Amsterdam met onmisbare kennis!

Met een goed gevoel kopen op de Amsterdamse huizenmarkt

Vaak hoef je maar een stap over de drempel te zetten en je weet het: dit is mijn huis! En dat is precies het moment om het papier- en uitzoekwerk aan mij over te laten. Zo blijft jouw hoofd vrij voor alle nieuwe indrukken en kun jij je blik richten op de toekomst. Ik help je met het nemen van een beredeneerd besluit. En je mag erop vertrouwen dat ik je ook waarschuw als ik vind dat je beter een andere keuze kunt maken. De Amsterdamse huizenmarkt is een bijzondere markt waar je onzeker door kunt raken, maar ik doe er alles aan om te zorgen dat je met een goed gevoel jouw huis hier kunt kopen.

Verbouwen?

Soms is de woning direct perfect, maar vaak ook niet. Dan moet er nog het een en ander gebeuren om van je nieuwe huis een echt thuis te maken. Heb ik je geholpen met de aankoop van een huis of appartement in Amsterdam, dan kan ik je ook helpen met de verbouwbegeleiding.

Vast tarief

Je huis in Amsterdam aankopen doe je het beste met een aankoopmakelaar die je kunt vertrouwen. Ik ben graag die makelaar voor jou. Met mijn kennis, netwerk en ervaring ga ik voor je aan de slag, en altijd tegen een vast tarief. Gewoon duidelijk dus, dat is voor iedereen wel zo prettig.

  • Kopen met vertrouwen
    In een oververhitte markt is het lastig om te weten wat de goede keus is voor jou, je financiën, je plannen en wensen. Dan helpt het om iemand naast je te hebben die al haar ervaring en uitgebreide netwerk voor jou inzet. Een aankoopmakelaar die snel werkt en je bijstaat bij elke stap, voor een vaste, heldere prijs. Zo weet je zeker dat het klopt als je je handtekening zet.

  • Kopen met kennis
    Het vraagt een kennersoog om de documentatie van een huis te doorgronden. Ik weet wat de sterke en zwakke punten zijn, met welke historie je rekening kunt houden, en wat je van een woning mag verwachten voor een reële prijs. Met vijftien jaar ervaring als Amsterdamse makelaar ken ik bovendien elke buurt, iedere bouwperiode en de wet- en regelgeving door de jaren heen.

  • Kopen met een goed gevoel
    Bij binnenkomst weet je het vaak al: dit is het. Dat is precies het moment om het papierwerk en uitzoekwerk aan mij over te laten. Zo blijft jouw hoofd vrij voor nieuwe indrukken, en kun je je blik richten op je toekomst. Ik help je met het nemen van een beredeneerd besluit. En je mag erop vertrouwen dat ik je ook waarschuw als ik vind dat je beter een andere keuze kunt maken.

Soms is het direct perfect. Maar vaak moet er nog het een en ander gebeuren om je nieuwe huis echt thuis te maken. Ook help ik je graag bij verbouwbegeleiding.

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.

Neem contact op