Koophuis Amsterdam

Vind het met jouw aankoopmakelaar

Is het jouw droom om je eigen koophuis in Amsterdam te bezitten? Met een aankoopmakelaar kun je die droom werkelijkheid maken. Daarmee heb je meer en sneller zicht op het aanbod van koopwoningen en kun je sneller beslissen omdat je over alle informatie beschikt. Een aankoopmakelaar zet je op voorsprong, en dat is zeker in de oververhitte huizenmarkt van onze hoofdstad een heel groot voordeel!

Ik help je jouw koophuis vinden

Ik ben Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam. Met mijn kennis en ervaring zet ik me in voor mijn klanten om hun gedroomde koophuis te vinden en aan te kopen. Dat lukt me omdat ik de stad door-en-door ken, een groot netwerk in de huizenmarkt heb en doordat ik snel en grondig de benodigde informatie van een koophuis kan vinden en doornemen. Zo help ik jou jouw huis of appartement te vinden en te bepalen of dat echt jouw droomhuis is of niet. Want als ik denk dat je een huis beter kunt laten gaan, zal ik je dat ook zeker vertellen.

Kennersoog

Behalve een huis vinden, moet je het ook op waarde schatten. Iets wat in deze tijd een stuk lastiger is. Gelukkig voor mijn klanten, ben ik hier dagelijks mee bezig. Ik ken de markt en weet in welke stadsdelen je extra alert moet zijn op bepaalde gebreken. Met een kennersoog doorgrond ik snel de benodigde informatie en zorg dat je in de beschikbare tijd weet welke sterke of zwakke punten een koophuis heeft. En is het de moeite waard, dan adviseer ik je welk bod je kunt plaatsen.

Met vertrouwen een goed bod doen

In deze tijd lijkt overbieden het nieuwe onderhandelen te zijn. En dat kan best lastig en spannend voelen als jij een koophuis op het oog hebt. Je wilt dat niet verliezen door toch net te weinig te bieden, maar te veel bieden wil je natuurlijk ook niet. Wat je dan wel doet? Mijn advies aanhoren. Ik heb een uitstekende radar voor de waarde van een woning én een reëel bod, zelfs in deze tijden. Het bieden blijft spannend, maar met mijn advies weet je zeker dat je met kennis en in vol vertrouwen een goed onderbouwd bod neerlegt.

Onderzoeksplicht

Als jouw aankoopmakelaar help ik je met informatie, met advies en door belangrijke zaken voor je te regelen. Zoals het uitzoeken van de gegevens van het huis dat jij graag wilt kopen. Als koper heb je namelijk een onderzoeksplicht, maar als je hier niet dagelijks mee bezig bent is het lastig te bepalen wat je moet onderzoeken. Ik doe dat dus voor je. Van het uitzoeken van de status van de VvE tot het laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek.

Laten we kennismaken!

Met een aankoopmakelaar naast je, ben je beter uitgerust om jouw koophuis in Amsterdam te bemachtigen. Ik ben die aankoopmakelaar, geen flitsende makelaar op een scooter maar een eerlijke Amsterdamse die op een fiets de stad doorkruist. Wil jij ook een persoonlijke expert die jou helpt op deze huizenmarkt? Laten we dan snel kennismaken!

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.