Huis te koop Amsterdam

Wat nu?!?

Je bent al maandenlang op zoek naar jouw droomhuis in Amsterdam. Of überhaupt een huis, want inmiddels heb je je wensenlijstje drastisch verminderd. En daar is het ineens; huis te koop in Amsterdam. Toch jouw droomhuis. Maar wat nu, hoe zorg je dat jij het koopt en dat het niet weer voor je neus wordt weggekaapt? Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar bij Marthe Real Estate, geeft advies.

Op Funda? Te laat!

Staat een huis eenmaal op Funda, dan ben je vaak al te laat. Je moet eigenlijk weten dat een huis te koop staat, voordat het te koop wordt aangeboden. Zeker in Amsterdam waar de huizenmarkt zo oververhit is. Alleen, zonder goed netwerk weet je dat vrijwel nooit op tijd.

Goed netwerk in de Amsterdamse huizenmarkt

Een goede aankoopmakelaar heeft zo’n goed netwerk. Ik heb dat in ieder geval wel. Dat is het resultaat van al jaren actief zijn op de Amsterdamse huizenmarkt en eerlijk en professioneel optreden. Andere makelaars weten dat en waarderen dat. Het scheelt ze immers tijd en geld als ze zakendoen met iemand waarvan ze weten dat ze erop kunnen vertrouwen. En met zo’n netwerk hoor je natuurlijk veel sneller als een huis te koop komt in Amsterdam, in plaats van dat je het hoort als een huis op de markt is.

Aankoopmakelaar voor jouw huis in Amsterdam

Wil je dus op tijd zijn om jouw huis in Amsterdam te bemachtigen, dan doe je er goed aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand met wie je eerst jouw wensenlijstje doorneemt, die je verwijst naar een goede adviseur om je financiële mogelijkheden te bepalen en met wie je vaststelt in welke wijken je wel of juist niet wilt wonen. Met die kennis gaat jouw aankoopmakelaar dan op pad. En zodra er een huis aankomt dat daaraan voldoet, krijg jij het te horen. Dat is meestal eerder dan je concurrerende woningzoekers op internet zien dat dat huis te koop staat in Amsterdam.

Wees anderen te snel af

Ben jij nog op zoek naar een koophuis in Amsterdam? Wacht dan niet af tot je het bordje ‘huis te koop’ ziet staan, of totdat het op internet verschijnt. Wees de anderen te snel af met een goede aankoopmakelaar. Dan is het volgende huis in Amsterdam dat te koop komt, misschien wel jouw nieuwe huis!

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten? Of eens kennismaken? Dat kan altijd! Neem contact met me op en we praten snel verder.

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.