Appartement Amsterdam kopen

Regel het met een aankoopmakelaar

Jij wil een appartement in Amsterdam kopen? Gelijk heb je! Deze stad is een geweldige plek om te wonen, maar het is hier nu ook geweldig lastig om zelf een huis te vinden. Daarom help ik je, als aankoopmakelaar zie ik vaak sneller en eerder wat er op de markt komt. En met mijn kennis en ervaring kan ik jou ook nog eens goed helpen om de beste beslissing te nemen.

Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam

Ik ben Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam. Met jarenlange ervaring in deze huizenmarkt weet ik hoe deze hectische markt werkt, waar je op let als je een appartement bezichtigt en hoe je snel de juiste informatie over die woning te weten komt. Essentieel om een goed bod te kunnen bepalen, of te beslissen dat het toch niet de juiste woning is.

Met goed gevoel en vertrouwen bieden

Als koper op de huizenmarkt in Amsterdam is het knap lastig en spannend. Het gaat niet om kleine bedragen en de snelheid waarmee huizen verkocht worden, is hoog. Dat geeft vaak extra druk terwijl het proces om een appartement te kopen van zichzelf al heel spannend is. Daarom help ik je, zodat jij met een goed gevoel en in alle vertrouwen je keuze kunt maken en een onderbouwd bod uitbrengt.

Een appartement kopen? Zo gaat dat!

Wil je een appartement kopen in Amsterdam, dan zijn de volgende stappen van belang:

  1. Stel jouw wensenlijst op; wat vind jij belangrijk aan het appartement en de omgeving, op welke plek in Amsterdam wil je wonen en waar moet het appartement aan voldoen?
  2. Neem die lijst door met je aankoopmakelaar. Door de vragen die zij je stelt, ontstaat jouw ultieme wensenlijst over hoe en waar jij in Amsterdam wilt wonen.
  3. Zorg dat je weet wat je kunt kopen en breng je financiële mogelijkheden in kaart samen met een hypotheekadviseur. Ik breng je daar graag mee in contact.
  4. Ga samen met je aankoopmakelaar naar de bezichtigingen, ieder ziet namelijk weer heel andere dingen en heeft een andere focus. En vind jij de plek waar je wilt wonen, dan gaat die makelaar alle informatie voor je uitzoeken.
  5. Neem ook een kijkje buiten, voldoet de wijk of het stadsdeel aan jouw wensen? Bespreek dan met je aankoopmakelaar hoe je verder gaat.
  6. Inmiddels heeft zij alle informatie al voor je uitgezocht, zoals de bouwkundige staat van het appartement, de staat van de VvE en heeft een inschatting van de waarde gedaan. Zo kun je op basis van feiten en kennis besluiten of je het appartement wilt kopen. En natuurlijk welk bod je wilt uitbrengen, iets waar je aankoopmakelaar je in zal adviseren.
  7. Het bod en de eventuele onderhandelingen daarna, regelt jouw aankoopmakelaar.
  8. Wordt het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd, jij hebt nu jouw appartement in Amsterdam gekocht! De aankoopmakelaar is er nog voor je met de inspectie en overdracht waarna jij de trotse bezitter bent van jouw Amsterdamse appartement!

Koop je appartement in Amsterdam, met jouw aankoopmakelaar

Met een goed gevoel en veel vertrouwen jouw appartement in Amsterdam kopen? Dat doe je met een aankoopmakelaar. Ik neem graag die rol op me en begeleid je tijdens dit spannende traject met mijn kennis en ervaring. Lijkt jou dat wel wat? Laten we dan snel kennismaken!

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.