Aankoopmakelaar Amsterdam

Zo koop je je huis met meer vertrouwen

Met een aankoopmakelaar die Amsterdam en de huizenmarkt daar door-en-door kent, heb je direct een voorsprong in jouw zoektocht naar je nieuwe woning. Marthe Real Estate is die Amsterdamse aankoopmakelaar en helpt jou je nieuwe huis te kopen.

Huis kopen in Amsterdam? Best lastig!

Een huis kopen in Amsterdam is geen eenvoudige opgave. De markt is oververhit, de prijzen blijven maar stijgen en de tijd die je hebt om te beslissen is vaak heel erg kort. En dan moet je ook een huis gevonden hebben, want vaak zijn de woningen die op internet staan, alweer weg voordat jij ze ontdekt. Zie dan maar eens een huis in onze hoofdstad te vinden dat je wilt en kunt kopen!

Voordeel met een aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Amsterdam help ik mijn klanten al die obstakels te overwinnen. Door net even eerder dan de anderen te weten wat er te koop komt. Dat geeft je een voorsprong én tijd. Tijd om toch even goed na te denken, de feiten te laten checken en het nodige onderzoek uit te laten voeren. En tijd om een goed bod te kunnen bepalen. En bij al dat onderzoek en het bod bepalen, helpt de aankoopmakelaar jou natuurlijk ook.

Kennersoog voor Amsterdamse huizen

Met jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Amsterdam heb ik inmiddels een kennersoog. De documentatie van een Amsterdamse woning doorgrond ik snel, ik weet wat de sterke en zwakke punten zijn en met welke historie je rekening moet houden bij een woning in een bepaalde wijk. Ik ken elke buurt, elke bouwperiode en ben bekend met de wet- en regelgeving door de jaren heen. Zo kan ik je goed adviseren waar je wel een huis kunt kopen, of waar juist beter niet.

Bieden is overbieden

Bieden op een huis is in de praktijk vooral overbieden. Iets wat het hele koopproces nog spannender maakt; je wilt niet te veel bieden, maar je wilt ook niet dat het huis voor je neus weggekaapt wordt. Wat doe je dan? Ik heb hier veel mee te maken en door mijn kennis van de woningen, de wijken en ervaring met het overbieden kan ik je hier heel goed in adviseren. Met een uitstekende radar kan ik goed inschatten wat een juist bod is. Het blijft spannend want je weet vooraf nooit zeker of je met dat bod ook het huis kunt aankopen, maar je weet wel zeker dat je een goed bod hebt gedaan. En dat geeft toch veel rust in dit spannende proces.

Met een goed gevoel een huis kopen

Met een aankoopmakelaar aan jouw zijde ga je met kennis en ervaring de Amsterdamse huizenmarkt op, en koop je uiteindelijk met een goed gevoel jouw huis. Ik ben er om jou tijdens dit proces te helpen en te begeleiden zodat jij de keuze kunt en durft te maken. Je kunt op mij rekenen.

Jouw aankoopmakelaar voor Groot-Amsterdam

Je kunt mij als aankoopmakelaar inschakelen voor elke prijsklasse, zolang je maar een woning zoekt in de regio Groot-Amsterdam. Ik kom namelijk vrijwel altijd op de fiets! Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Laten we dan eens kennismaken. Neem je contact met me op?

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.