Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

” Buying my first home wouldn’t have been possible without Marthe. From day one, her experience and knowledge paired with her proactive approach gave us the edge in this highly competitive market. It was a true pleasure working with her. I can highly recommend her services to anyone looking to purchase a home in Amsterdam. ”

Sarah

“Marthe heeft ons heel goed begeleid in de zoektocht en aankoop van ons huis. Haar kennis van de Amsterdamse huizenmarkt en goede contacten zijn van groot belang geweest. Naast haar professionaliteit is Marthe ook een heel leuk en fijn persoon om samen mee op pad te gaan. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!”

Kas & Maggy

“Buying a house with Marthe was incredibly smooth, low-stress, and profesional. Marthe was a strong and protective agent who ensured that not only did I find a house I loved, but that I wasn’t buying a house with problems that would cost me a lot of money. She knows the market, she knows the right people, and she makes things happen. I would gladly recommend her to anyone who wants to buy a house.”

Ashley

Marthe heeft ons aan ons droomhuis geholpen ondanks dat ze op vakantie was.
We konden haar voor alles om raad vragen.
Zeer doortastend en betrokken.

Suzanne en Marieke

Het kopen van een woning in het spanningsveld dat de huizenmarkt momenteel is, leverde ons een hoop twijfels en onzekerheid op. Marthe heeft de gave om die gevoelens om te zetten in overtuiging en vastberadenheid. Recht-door-zee als zij is, en met een realistische kijk, is haar nuchtere aanpak doorslaggevend gebleken. Met haar niet-aflatende betrokkenheid, en dankzij de enorme kennis die Marthe bezit van de Amsterdamse markt, is onze eerste koopwoning nu een feit. Marthe is een fijn mens, en iedereen die in Amsterdam op zoek is raden wij aan om haar hulp in te schakelen.

Tjebbe en Lena

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.