Appartement te koop Amsterdam

Vind en koop het met jouw aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar een appartement dat te koop staat in Amsterdam? Dan ben je de enige niet. De huizenmarkt in onze hoofdstad is oververhit doordat zoveel mensen hier een huis willen kopen. Wil je toch het verschil maken? Schakel dan tijdig een aankoopmakelaar in. Die helpt je vanaf jouw zoektocht, bij het bieden tot en met de overdracht.

Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam

Met een aankoopmakelaar bepaal je eerst samen jouw wensen, welke buurt daarbij past en wat financieel haalbaar is. Ik ben Marthe Beusekamp, aankoopmakelaar in Amsterdam en ga graag voor je op zoek naar een appartement dat te koop is, of beter nog dat binnenkort te koop zal zijn. Want hoe eerder jij erbij bent, des te meer kans en tijd je hebt om het te kopen.

Jouw voordelen

Met een groot netwerk in de stad ben ik de aankoopmakelaar waarmee je wel jouw appartement kunt vinden en kopen. Andere makelaars kennen mij als betrouwbaar en eerlijk. Dat is belangrijk, want ze weten dat ze met mij zaken kunnen doen. En daar profiteer jij weer van als ik jouw aankoopmakelaar ben. Je kunt dan net iets eerder weten of een appartement te koop komt, of je krijgt net iets meer tijd om de details van de woning uit te zoeken voordat je een bod uitbrengt.

Appartementen in Amsterdam

Als Amsterdamse aankoopmakelaar ken ik de stad op m’n duimpje; ik weet waar ik op moet letten bij de appartementen in de verschillende buurten. Ik ben bekend met de documentatie die bij een appartement komt kijken en kan dat snel doorgronden. Ook zal ik je vertellen met welke historie je rekening moet houden op basis van de locatie en de bekende zwakke en sterke punten. En natuurlijk maak ik een waardebepaling van het appartement en zal je adviseren met welk bod jij een kans maakt om het te kopen.

Voor jou op zoek

Het vinden van een appartement dat te koop staat in Amsterdam, dat voldoet aan al jouw wensen en dat financieel haalbaar is, lijkt soms op het vinden van die beruchte speld in de hooiberg. Maar met een goede aankoopmakelaar sta je niet alleen in jouw zoektocht. Integendeel zelfs. Ik sta naast je en ga voor jou op pad om jouw droomappartement te vinden, zodat ook jij straks kunt genieten van het wonen in onze mooie stad!

Laten we kennismaken!

Staat een appartement te koop in Amsterdam dat past bij jouw wensenlijst, dan vind ik het als ik jouw aankoopmakelaar ben. Wil jij dat ook wel? Dan is het tijd om kennis te maken! Neem contact met me op en we bespreken dan snel wat ik voor jou kan betekenen.

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.