Appartement kopen Amsterdam

Je aankoopmakelaar helpt je!

Wil jij een appartement kopen in Amsterdam? Keus genoeg! Maar wat is een goede aankoop? Hoe zorg je dat je er op tijd bij bent, voldoende (maar niet te veel) biedt en dat je iets koopt met kennis van het pand en de wijk? Dat kan alleen als je de Amsterdamse huizenmarkt echt heel goed kent. Ik heb die kennis, en meer. Als jouw aankoopmakelaar help ik je graag jouw appartement te vinden en te kopen in Amsterdam!

Wonen in de hoofdstad

Wonen in onze hoofdstad betekent wonen op een van de mooiste plekken van ons land! Hier vind je eigenlijk alles op loop- of fietsafstand. Cultuur, leuke terrasjes, fijne restaurants, mooie parken en natuurlijk de geweldige grachten. Het is dus niet zo vreemd dat velen een mooi appartement in Amsterdam willen kopen om van dit alles dagelijks te kunnen genieten.

Veel aanbod, nog meer vraag

Door die enorme vraag naar woningen in Amsterdam, is het best lastig om iets te vinden. Want er mag dan wel veel aanbod zijn, het is nog niet eenvoudig om daarin ook iets te vinden dat aan jouw wensen voldoet en bij jouw financiële mogelijkheden past. Een aankoopmakelaar helpt je daarbij; van het zoeken naar jouw appartement in de hoofdstad tot en met de uiteindelijke overdracht ervan.

Aankoopmakelaar, ook voor appartementen

Ik ben Marthe en ben een aankoopmakelaar. Ik ken de stad op m’n duimpje en veel belangrijker, ik ken de huizenmarkt ook door-en-door. Ik weet vaak al welke appartementen er op de markt komen, waar je naar moet kijken als je interesse hebt en ga snel en grondig door alle documentatie heen zodat je gauw weet of de woning ook echt interessant is. Bovendien weet ik ook waar je op moet letten bij de verschillende buurten en kan je een extra onderzoek aanraden als dat nodig is. Zodat eventuele onaangename verrassingen na de koop, zoveel mogelijk voorkomen worden.

Overbieden op een appartement in Amsterdam

Ook bij het kopen van een appartement in Amsterdam wordt vrijwel altijd boven de vraagprijs geboden. Hoeveel je dan moet bieden, is een lastig en spannend besluit. Het helpt enorm als je dan de waarde van het appartement kunt bepalen en uit ervaring kunt inschatten wat een goed bod zal zijn. Het blijft spannend, maar doordat je kunt vertrouwen op mijn kennis en ervaring zul je met meer vertrouwen bieden.

Kopen in Amsterdam? Maak kennis met je aankoopmakelaar!

Wil jij een appartement kopen in Amsterdam? Zorg dan dat je goed voorbereid bent en begin met het inschakelen van een aankoopmakelaar. Ik sta voor je klaar, persoonlijk en met eerlijk en betrouwbaar advies. Kun jij dat ook gebruiken bij jouw zoektocht naar een appartement in de regio Groot-Amsterdam? Neem dan contact met me op, dan praten we snel verder.

Referenties

“We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Marthe. In kernwoorden zouden we Marthe omschrijven als daadkrachtig, vriendelijk met een no-nonsense instelling, dat laatste is helaas niet vanzelfsprekend in de branche. Ze is een makelaar met veel kennis en een breed, relevant netwerk, wat tijdens en na de aankoop goed van pas kwam. Zij maakte het verschil in het onderhandelingsproces en bevelen haar van harte aan.”

Alex en Ewa

Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.